Për të pasur qasje në sistemin tonë Planet Accounting, duhet të plotësoni fushat. Pastaj gjenerohet fjalëkalimi dhe dërgohet në emailin tuaj.

Provo tani !
Krijo Kompani

Të gjitha në një vend!
Lehtë për tu përdorur!
Në dispozicion kudo, në çdo kohë!

Mund t'i qaseni nga këta shfletues :

  • Google Chrome (Rekomandim)
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Safari
  • Microsfot Edge
  • Internet Explorer 10+

Online - Desktop - Laptop - Tablet - Mobile

Pakot


Free Kontabilitet Bazë Standard Profesional Premium
€0.00 /muaj
€0.00 /muaj
€29.00 /muaj
ose
€290.00 /vjetore
€99.00 /muaj
ose
€990.00 /vjetore
€249.00 /muaj
ose
€2,490.00 /vjetore
Cloud Vjetor
Cloud Vjetor €50.00 €50.00 / për Biznes

Na shkruani pyetjet tuaja

Rrini në kontakt me ne

Adresa
Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"
Ulpianë, C2, H-III, Nr.6
Prishtinë 10000
Kosovë
Telefon
+37744226940 (08:00 - 16:00)
Orari i zyres tonë
E Hënë - E Premte : 08:00-16:00
E Shtunë - E Diel : Mbyllur

Ku gjendemi ne ?