Për të pasur qasje në sistemin tonë Planet Accounting, duhet të plotësoni fushat. Pastaj gjenerohet fjalëkalimi dhe dërgohet në emailin tuaj.

Provo tani !

Të gjitha në një vend!
Lehtë për tu përdorur!
Në dispozicion kudo, në çdo kohë!

Mund t'i qaseni nga këta shfletues :

  • Google Chrome (Rekomandim)
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Safari
  • Microsfot Edge
  • Internet Explorer 10+

Online - Desktop - Laptop - Tablet - Mobile

Pakot


Free Kontabilitet Bazë Standard Profesional Premium
€0.00 /muaj
€0.00 /muaj
€29.00 /muaj
ose
€290.00 /vjetore
€99.00 /muaj
ose
€990.00 /vjetore
€249.00 /muaj
ose
€2,490.00 /vjetore
Cloud Vjetor
Cloud Vjetor €50.00 €50.00 / për Biznes
Planet Accounting
Databazë
Databazë 1 50 1 1 1
Përdorues / User
€24 / User Shtesë
Përdorues / User
€24 / User Shtesë
1 1 1 3 10
Njësi
€90 / Njësi Shtesë
Njësi
€90 / Njësi Shtesë
1 1 2 5 10
Depo
€90 / Depo Shtesë
Depo
€90 / Depo Shtesë
1 1 2 5 10
Departamente
Departamente
Asistencë teknike
Periudha Fillestare
Asistencë teknike
Periudha Fillestare
€25 / h €25 / h 1 muaj 2 muaj 3 muaj 12 muaj
Shumë Gjuhë
Shumë Gjuhë
Këmbim Valutor
Këmbim Valutor
Kontabiliteti
Klientë & Furnitorë
Klientë & Furnitorë 10
Fatura Blerje & Shitje
Fatura Blerje & Shitje 50
Regjistrimi automatik i faturës brenda sistemit Planet Accounting
Regjistrimi automatik i faturës brenda sistemit Planet Accounting
Stoqet
Stoqet
Stoqet Serializimi dhe grupizimi
Stoqet Serializimi dhe grupizimi
Dogana Importi & Exporti
Dogana Importi & Exporti 10
Planet Reports
SMART
SMART
Raportet Standarte për biznesin
Raportet Standarte për biznesin
Raportet për Administraten Tatimore të Kosovës
Raportet për Administraten Tatimore të Kosovës
Raportet për Këshillin e Kosovës për Raportim Financiar
Raportet për Këshillin e Kosovës për Raportim Financiar
Raportet per Ministrinë e Punës dhe Mirëqeniës Socile
Raportet per Ministrinë e Punës dhe Mirëqeniës Socile
e-Kartela (Custome Domain)
e-Kartela (Custome Domain)
Modulet Shtesë
Planet Project
€29 / njësi
Planet Project
€29 / njësi
1 3 3 10
Planet RH & Payroll
€12 / punonjësi
Planet RH & Payroll
€12 / punonjësi
3 10 10 30 60
Planet Asset
€6 / asetë
Planet Asset
€6 / asetë
3 10 10 30 60
Planet Production
€20 / production
Planet Production
€20 / production
1 3 3 10 20
WHM - Warehouse Managment System
WHM - Warehouse Managment System 1 3 3 10 20
Modulet Eksternale - Offline
Android - Agjentet e Shitjes
€90 / android
Android - Agjentet e Shitjes
€90 / android
Android - Restaurant
€90 / android
Android - Restaurant
€90 / android
Desktop - Market
€90 / pos
Desktop - Market
€90 / pos
Desktop - Restorante
€90 / pos
Desktop - Restorante
€90 / pos
Desktop - Barnatore
€90 / pos
Desktop - Barnatore
€90 / pos

Na shkruani pyetjet tuaja

Rrini në kontakt me ne

Adresa
Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"
Ulpianë, C2, H-III, Nr.6
Prishtinë 10000
Kosovë
Telefon
+37744226940 (08:00 - 16:00)
Orari i zyres tonë
E Hënë - E Premte : 08:00-16:00
E Shtunë - E Diel : Mbyllur

Ku gjendemi ne ?